Egyszerű és bonyolult, gyorsan és lassan elkészíthető, vegetáriánus és húsos ételek, szezonális alapanyagokból

LillaLulla Konyhája

LillaLulla Konyhája

Tagliatelle al pesto all'aglio orsino avagy széles metélt medvehagyma pesztóval

2015. április 29. - LillaLulla

Az olasz pesztó újraértelmezése bazsalikom helyett medvehagymával, friss házi tésztával. Tökéletes befejezése a medvehagymaszezonnak!  Hozzávalók (4 főre)- friss házi széles metélt (300 g lisztből) vagy 500 g száraz tészta- 1 nagy csokor medvehagyma- 50 g „mag”: kesudió,…

Tovább

Csináljunk finom házi tésztát - széles metélt

Alapismereti kurzus 2.

Készítsünk bátran házilag tésztát! A különbség leírhatatlan a száraz bolti társaihoz képest. Ha van tésztagépünk azért, ha szeretjük a sodrófás kihívásokat, azért! Bevallom, hogy én még nem mertem tésztagép nélkül belevágni, de egyszer teljesítem ezt a kihívást is.…

Tovább
süti beállítások módosítása