Egyszerű és bonyolult, gyorsan és lassan elkészíthető, vegetáriánus és húsos ételek, szezonális alapanyagokból

LillaLulla Konyhája

LillaLulla Konyhája

Vörösbabbal töltött krumplicsónak

2015. február 24. - LillaLulla

A tökéletes böjti kaja, amit sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint első pillantásra gondolnánk, a bab és a füstölt sajt párosa pedig remekül helyettesíti a húst!  Hozzávalók (4 főre): - 8 közepes krumpli (kb. 120 g méretű példányok)- 1 vörösbab-konzerv (240 g)- 1 fej…

Tovább

Milyen salátát csináljunk télen?

Alapismereti kurzus 1.

Télen nagyon ki tudunk éhezni a friss zöldségekre. Egy rendes salátát nehéz összehozni ilyenkor úgy, hogy olyan költséghatékony és finom is legyen, mint nyáron. A paradicsom például nagy bánatomra alapból ki van lőve, de azért vannak még lehetőségek! Zöldségek, amiket sose…

Tovább
süti beállítások módosítása