Egyszerű és bonyolult, gyorsan és lassan elkészíthető, vegetáriánus és húsos ételek, szezonális alapanyagokból

LillaLulla Konyhája

LillaLulla Konyhája

Medvehagyma-krémleves fűszeres palacsintacsíkokkal

2015. március 25. - LillaLulla

Variáció a legegészségesebb kora tavaszi levesre, ami az erdő frissességét varázsolja a tányérunkba. Ha a medvék főznének, tuti ők is ezzel indítanák a tavaszt! Hozzávalók (4 főre)- 1 nagy fej vöröshagyma (tényleg nagy legyen, vagy két közepes a biztonság kedvéért)- 320 g krumpli (ez 3-4 közepes…

Tovább

Medvehagyma-kisokos

A legfontosabb tudnivalók a medvehagymaszezonhoz, avagy hol, mikor, hogyan és miért szedjük? LelőhelyekKezdjük rögtön a legfontosabbal, a lelőhelyekkel, és azokkal a szabályokkal, amikre figyelni kell, ha medvehagymát megyünk gyűjteni.Magyarországon a két fő erdei lelőhely a Bakony és a Mecsek.…

Tovább
süti beállítások módosítása