Épp tegnap leltünk egy szép darabot . Köszönöm a tippeket, nagyon jól jöttek. Kb. 2 éve leltünk egy darabot, nem igazán volt fiatal. Végül több óra főzés után turmixoltam, és a padlizsánlecsó krémhez keverve ettük meg, Nagyon finom volt vele˛/.a gomba eredetileg pörköltnek indult/.
@Republic Forever!: Persze az édesburgonya elhagyható, lehet helyette répa vagy akár cukkini. A kókusz tej helyett pedig tejszín. Én is főztem már ilyen verzióban is.
Tök jó cikk, köszönöm, hogy megírtad mindezt, ma készítettem először házi tésztát, finom, legközelebb is használni fogom az instrukcióidat, köszönöm! :-)
@Topsy Krett: Köszönöm a visszajelzést és örülök, hogy jól sikerült. Nagyon jó ötlet a tojásfehérjéket a töltelékhez elhasználni, köszönöm a tippet. :)
Ma délelőtt megalkottam, köszönöm a receptet. Jómagam annyi módosítást tettem, hogy a tesztahoz fel nem használt tojasfeherjet, hozzaadtam a toltelekhez, es ez utóbbiba nem citromhejat, hanem aromat használtam. Sajnos képet nem tudok mellékelni, de nagyon szép és finom lett:)
Szia Lilla,
elkészítettem és nagyon fincsi lett! Zabliszt nem volt itthon, így Graham lisztet használtam. Apukám kicsit keserű mandarin-dzsemjével tálaltam, az ízhatás nekem így nagyon bejött! :) Köszi a receptet!
@A fickó: Hm, köretként még nem gondoltam rá, jó ötlet köszönöm. Nálunk ez a tipikus együnk vmi húsmenteset alkalmakkor került elő, céklával kipróbálom annak biztosan a színe is jó lesz. :)
Ez a káposztás palacsinta tejföl helyett koncentráltabb pecsenyelével megkenve, a káposztával betöltve, majd libazsírban kissé megpirítva remek köret - például egy rozé kacsamell mellé. :) Ha a káposztát némi pecsenyelével és kockákra vágott konfitált libacombbal (kacsacombbal) keverjük össze és így töltjük be a palacsintába, akkor egy finom főétel lehet némi pecsenyelével és mondjuk egy pikáns birskompóttal. Szóval a káposzta és a palacsinta így együtt nálam is nagy kedvenc. :) Legközelebb reszelj bele egy kis céklát is a párolás előtt ...
Egyszerű és bonyolult, gyorsan és lassan elkészíthető, vegetáriánus és húsos ételek, szezonális alapanyagokból
LillaLulla Konyhája
LillaLulla Konyhája
Utolsó kommentek:
Gáborné Papp 2020.10.06. 11:42:17
Bejegyzés: Gombakrémleves felsőfokon
LillaLulla 2019.03.19. 23:22:12
Bejegyzés: Édesburgonyás csicseriborsós ragu indiai fűszerekkel
Lesz még Magyar Köztársaság 2019.03.19. 14:48:20
Bejegyzés: Édesburgonyás csicseriborsós ragu indiai fűszerekkel
takacsveca93 2018.07.04. 17:17:12
www.ujsagomat.hu/aldi/aktualis-ajanlatok-csutortoktol-05-07-2018/
Bejegyzés: Medvehagymás metélt tejszínes kucsmagomba raguval
LillaLulla 2018.02.26. 22:12:53
Bejegyzés: Csináljunk finom házi tésztát - széles metélt
Graham Gray 2018.02.17. 14:45:56
Bejegyzés: Csináljunk finom házi tésztát - széles metélt
nagypapi · http://kozosgomba.blogspot.hu/ 2017.10.31. 15:57:59
Bejegyzés: Diós csiga
LillaLulla 2017.10.31. 14:18:17
Bejegyzés: Diós csiga
Krutzifix 2017.10.31. 14:15:42
Bejegyzés: Diós csiga
Andrea Horvath79 2017.10.29. 17:07:46
Bejegyzés: Osztrák kuglóf a dédnagymamától
LillaLulla 2017.04.16. 20:31:07
Bejegyzés: Tökéletes túrós pite
Topsy Krett 2017.04.15. 11:51:11
Bejegyzés: Tökéletes túrós pite
LillaLulla 2017.01.23. 23:16:50
Bejegyzés: Banános zabpalacsinta gránátalmával
gigus 2017.01.20. 12:39:12
elkészítettem és nagyon fincsi lett! Zabliszt nem volt itthon, így Graham lisztet használtam. Apukám kicsit keserű mandarin-dzsemjével tálaltam, az ízhatás nekem így nagyon bejött! :) Köszi a receptet!
Bejegyzés: Banános zabpalacsinta gránátalmával
LillaLulla 2016.04.21. 23:35:32
Bejegyzés: Osztrák kuglóf a dédnagymamától
Andrea Pálfi 2016.04.10. 12:18:11
Bejegyzés: Osztrák kuglóf a dédnagymamától
LillaLulla 2016.03.11. 18:35:13
Bejegyzés: Sült céklás tészta camembert-rel és pirított dióval
Attilajukkaja 2016.03.08. 14:40:55
Bejegyzés: Sült céklás tészta camembert-rel és pirított dióval
LillaLulla 2016.01.20. 22:06:33
Bejegyzés: Nagyon káposztás palacsinta
A fickó 2016.01.19. 21:22:23
Bejegyzés: Nagyon káposztás palacsinta